Terug naar overzicht

Buro26 bestaat 5 jaar

26 okt 2012

Buro26 viert haar 5-jarig jubileum. Sinds de oprichting in oktober 2007 door eigenaar Jostein Kiezebrink is er veel gebeurd. Wat begon in Hardinxveld-Giessendam is met de komst van mede-eigenaar Vincent Verhoeven doorgegroeid naar een internetbureau waar momenteel 5 mensen werkzaam zijn. 3 jaar geleden is er een nieuwe kantoorruimte in gebruik genomen aan de Wethouder Raamsstraat in Almkerk.

Vanuit Almkerk wordt er met passie voor het vak gewerkt aan creatieve websites, professionele webshops en bijzondere online functionaliteit. Buro26 combineert hierbij technische kennis met sprekend design en aandacht voor de gebruiker.

“De komst van grote opdrachtgevers vraag om continue in ontwikkeling te zijn met Buro26”. Vertelt Jostein. “Daarbij vergeten we zeker niet onze klanten van het eerst uur en de  projecten die in verhouding minder groot zijn. Juist deze afwisseling maakt ons werk erg leuk en interessant.” Ook inhoudelijk is de afwisseling goed zichtbaar. Van een online type-cursus, Magento webshop tot een complete portal voor een scholengemeenschap op basis van Microsoft SharePoint.

Vrijdag 2 november viert Buro26 het 5-jarig jubileum in aanwezigheid van zakelijke relaties, familie en vrienden.