Terug naar overzicht

Buro26 steunt goede doelen

28 dec 2008

Aan het einde van het jaar is het vrij gebruikelijk om goede klanten van het afgelopen jaar te bedanken. Dat willen wij dan ook graag doen dus, bedankt voor de prettige samenwerking! In plaats van het versturen van relatiegeschenken hebben we ervoor gekozen om een aantal goede doelen financieel te ondersteunen. Dit zijn geworden:

ronald mcdonald kinderfondsRonald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te kunnen zijn. In andere Ronald McDonald projecten kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten en spelen, of met het hele gezin op vakantie gaan.
www.kinderfonds.nl

mercy shipsMercy Ships

Mercy Ships is een christelijke organisatie die hospitaalschepen gebruikt om hoop en genezing te brengen naar de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Wereldwijd worden mensen en middelen gemobiliseerd om op een effectieve manier medische hulp en ontwikkelingssamenwerking gestalte te geven.
www.mercyships.nl

kikaKika (Kinderen Kankervrij)

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.
www.kika.nl

wereld natuur fondsWereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds staat voor het beschermen van de rijkdom aan plant- en diersoorten op aarde. Voor huidige en toekomstige generaties. Dit doen we samen met de mensen die ons steunen, bedrijven, lokale bevolking en overheden. Vanuit Nederland financieren we meer dan 60 veldprojecten wereldwijd.
www.wnf.nl