Terug naar overzicht

Google Ads advertentietegoed voor nieuwe campagnes

07 nov 2013

Altijd al eens willen proberen of een Google Ads advertentie een positieve uitwerking zou hebben op het aantal nieuwe aanvragen en klanten? Google heeft nu een mooie actie waarmee je hiermee van start kunt gaan.

Buro26 heeft als Google Partner een aantal promotiecodes gekregen waarmee je tot wel € 150,00 tegoed krijgt voor Google Ads. Met het gebruik van deze codes ontvang je in de tweede maand een advertentietegoed dat overeenkomt met het bedrag dat je in de eerste maand hebt uitgegeven aan de Google Ads campagne (tot een maximum waarde van € 150,00). Deze actie loopt tot eind december 2013.

Wij kunnen je ook een promotiecode geven wanneer je gaat starten met Google Ads campagne. Hiermee krijg je € 75,00 advertentietegoed. Een mooie gelegenheid om te bekijken of dit interessant is en of Googl Ads werkt voor je organisatie.

Wil je een Google Ads campagne door ons laten opzetten of meer informatie hebben over de mogelijkheden van Google Ads specifiek voor jouw organisatie dan kun je altijd even contact met Anita opnemen.