Terug naar overzicht

In Het Kontakt

12 okt 2009

De opening van onze nieuwe kantoorruimte heeft aandacht gekregen in het regionale weekblad Het Kontakt. Onderstaand artikel is geplaatst:

Buro26 opent nieuwe kantoorruimte in Almkerk

Buro26 heeft een bedrijfsopening gehouden op vrijdag 2 oktober in hun nieuwe kantoor aan de Weth. Raamsstraat in Almkerk.

Buro26 is een Internetbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve websites en bijzondere media projecten. Buro26 is in 2007 gestart door Jostein Kiezebrink vanuit huis in Hardinxveld-Giessendam.

Inmiddels bestaat Buro26 uit 3 personen waardoor het in Hardinxveld toch echt te krap werd. Er is gezocht naar een nieuwe locatie en die is gevonden in Almkerk. Vrijdagmiddag heeft Buro26 haar nieuwe kantoorruimte officieel geopend, dit in aanwezigheid van zakelijke relaties, familie en vrienden.

"Sinds ik met Buro26 gestart ben is het steeds drukker geworden met het ontwikkelen van websites." vertelt Jostein. "Daarom is al snel mijn vrouw Anita mee gaan werken en deze zomer is Vincent Verhoeven ons komen versterken."

Jostein heeft zowel een technische als creatieve achtergrond terwijl Vincent vooral sterk is in de techniek. Anita zorgt voor relatiebeheer, administratie en geeft gebruikersinstructie. "Omdat ik geboren ben ik Almkerk is het extra leuk dat we hier zo'n mooie ruimte hebben gevonden."

Buro26 ontwikkelt websites en dat in de breedste zin van het woord. Van grafische vormgeving tot aan de technische realisatie met een compleet beheersysteem. Ook maken zij applicaties voor zuilen, interactieve animaties en kunnen zij specifieke onderdelen op maat programmeren.

krant-2009