2018 | Kroonenburg | 's-Hertogenbosch

eLearning met certificatenbeheer

label aanleiding

Bij Kroonenburg waren er veel ideeën om eLearning op een unieke wijze aan te bieden aan hun huidige maar ook voor nieuwe opdrachtgevers. Het vorige systeem was al wat ouder niet geschikt om verder mee te ontwikkelen. Daarom zijn we begonnen met een schone lei waarin de basis staat als een huis.

label aanleiding

Deelnemers kunnen inloggen onder verschillende klanten en locaties.  Je kunt een cursus doorlopen met verschillende indelingen en hoofdstukken, net wat past bij de inhoud. De indelingen zijn volledig door Kroonenburg zelf te beheren waardoor hierin veel flexibiliteit is om allerlei cursussen samen te stellen.

Vanuit een examen worden de resultaten bijgehouden. Indien geslaagd wordt er automatisch een certificaat als pdf aangemaakt. De geldigheid van een certificaat kan geheel automatisch bijgehouden worden met herinneringen voor verlenging. De leidinggevende bij de klant houdt het overzicht over zijn deelnemers via diverse rapportages.

label aanleiding

Een moderne tool waarmee Kroonenburg op een eigen onderscheidende wijze eLearning kan aanbieden. Geen standaard pakket maar op maat ontwikkeld waarbij eigen keuzes voorop staan.