2018 | Stichting Zorgboeren Zuid-Holland | Groot-Ammers

Huisstijl en website voor Zorgboeren Zuid-Holland

label aanleiding

Zorgboeren Zuid-Holland heeft zich als organisatie erg ontwikkeld. Het beeld over de organisatie sloot hier niet meer op aan. Om de bereikte professionaliteit ook naar de buitenwereld uit te stralen was een nieuw imago met een passende huisstijl zeer gewenst. Ook de website als primaire communicatiekanaal dient hierin de juist "look" te laten zien aangevuld met passende functionaliteit.

label aanleiding

Vanuit een gebruikersgroep zijn de kernwaarden van de organisatie opgesteld. Deze hebben wij vertaald naar een concept voor de visuele huisstijl. Het nieuwe logo heeft elementen van het landschap, de boerderij en de liefde voor het geven van goede zorg. Een logo alleen is nog geen huisstijl. We hebben een huisstijlhandboek uitgewerkt waarin de elementen de basis vormen voor elk communicatiekanaal.

De nieuwe huisstijl is vertaald naar een website op basis van Joomla 3 met maatwerk template. De website bevat veel mooie functionaliteit, zoals uitgebreide profielen van aangesloten zorgboerderijen, een uitgebreide zoekfunctie incl. diverse filtermogelijkheden, foto-albums, een nieuwsblog, een agenda en diverse call-to-action buttons op bezoekers te activeren.

Ontzettend, onwijs, mega bedankt voor jullie inzet en het fantastische product dat jullie hebben opgeleverd.

Nadia van den Arend , PR en communicatie
label aanleiding

Niet alleen een nieuw logo maar een compleet nieuwe identiteit die tot uiting komt in de huisstijl. Daarbij een moderne website met handige functies om informatie aan elkaar te koppelen. Zorgboeren Zuid-Holland staat weer als een huis! Of meer passend, een boerderij...