2016 | Första Nederland | Tiel

Magento webshop voor Första

label aanleiding

Första werkt graag langdurig met een goede partner samen. In Buro26 hebben ze die gevonden! We werken al meer dan 10 jaar mee aan hun online succes.

label aanleiding

Voor Första hebben we hun USPs vertaald naar een visuele stijl. Ze werken zakelijk maar op een informele manier. De Magento webshop toont een functionele omgeving, maar speelse vormen en elementen als illustraties van medewerkers vormen een leuk contrast hiermee.

Onder Assortiment is een uitgebreide collectie kook- en keukenproducten te vinden. Via categorieën, merken of een zoekopdracht kunnen ze weer gevonden worden. Na inloggen komt er extra functionaliteit beschikbaar en kunnen bestellingen gemakkelijk direct ingevoerd worden ipv via het meer gebruikelijke winkelwagentje. Deze maatwerkoplossing in Magento levert snelheidswinst bij bulkorders op.

Magento koppeling met Unit4 Multivers

De koppeling is ontwikkeld door een ICT-partner en gezamenlijk met Buro26 geïmplementeerd. Artikelinformatie uit Unit4 Multivers komt in de webshop en orders uit de webshop gaan weer naar de administratieve software toe.

Multistore in Magento

We hebben een extra Store View in Magento opgenomen. Dit is een apart te benaderen webshop met een aangepaste vormgeving en werking. Geoptimaliseerd voor het gebruik in een fysieke winkel waarbij de winkelier samen met een eindklant de producten van Första kan bekijken en bestellen. Lees hier meer over Multistore in magento.