2014 | Kraamzorg 1op1 |

Matching-platform in de kraamzorg

label aanleiding

Een nieuw idee binnen de kraamzorg. Daarmee kwam Kraamzorg de Waarden bij ons. Hoe gaan we met gebruik van moderne online mogelijkheden hier invulling aan geven en kunnen we dit met jullie ontwikkelen?

label aanleiding

Vanaf dit eerste idee hebben wij meegedacht en -ontwikkeld om Kraamzorg 1op1 tot een succes te maken. Het uitwerken van het concept, het ontwerpen van een logo en de complete grafische huisstijl en een ook het ontwikkelen van een uitgebreide website

Webapplicatie

Het belangrijkste onderdeel van de website is eigenlijk meer een webapplicatie te noemen. Er is veel functionaliteit naast het matchen van aanstaande moeders en kraamverzorgden aanwezig. Denk aan abonnementen, registraties met verschillende gebruikersrechten, beoordelingen en de facturatie en administratieve afhandeling die bij het verlenen van kraamzorg hoort. We hebben een aantal slimme rapportages en automatische communicatie ingebouwd. Een systeem dat nog steeds verder groeit. 

Buro26 weet als geen ander met de meest moderne technische ondersteuning en aansprekend design vorm te geven aan wat wij onder de aandacht wilden brengen. Een fijn bedrijf met fijne mensen om mee samen te werken!

Marian Eijkelenboom, Marketing & Communicatie
label aanleiding

Een platform wat intensief gebruikt wordt en blijft groeien. Handige nieuwe functies en verbeteringen worden doorgevoerd via een Scrum-aanpak met ontwikkelrondes.