2018 | 2L Home & Garden | Waddinxveen

Zeer complete Magento 2 webshop

label aanleiding

2L Home & Garden wilde niet zomaar een webshop maar een uitgebreid e-commerce platform. Een plek waar alle verkoopkanalen samenkomen om hiermee de groei die ze als bedrijf in de consumentenmarkt meemaken verder online in te vullen. Hiervoor waren al specifieke wensen en eisen in kaart gebracht. Na een zorgvuldige selectie mochten wij met hen aan de slag!

label aanleiding

We hebben de customer journey in kaart gebracht en van daaruit mock-ups (schermindelingen) uitgewerkt. Ook is er een uitgebreid Functioneel Ontwerp geschreven om zoveel mogelijk op voorhand de beoogde werking uit te denken. Het design is specifiek voor online gebruik opgezet en heeft een vernieuwde huisstijl opgeleverd waarin de personages Leo en Lola een prominente rol spelen.

Op basis van Magento 2 is de gehele webshop ontwikkeld binnen een eigen template. Naast standaard functionaliteit hebben we maatwerk in Magento 2 ontwikkeld zoals voordeelcombinaties op artikelen. Ook hebben we koppelingen met EffectConnect (marktplaatsen), MailChimp (mailing), SendCloud (verzendingen), Google Shopping, TradeTracker en Sisow (betalingen) ingebouwd. Voor gemakkelijker beheer van content is er een integratie met WordPress.

De samenwerking met Buro26 hebben wij als zeer fijn en professioneel ervaren. Buro26 is kundig, vakbekwaam en denkt mee om de beste oplossing mogelijk te realiseren.

Rick van der Linden, Accountmanager
label aanleiding

Er staat een zeer compleet webshopplatform op basis van Magento 2. Klaar om richting de toekomst door groeien!