Automatiche Search Engine Optimalisatie

H1

De H1 van de pagina wordt gevuld aan de hand van de titel van het artikel of de categorie.

Browsertitel

De browsertitel is de titel van de pagina die in het tabblad van de browser wordt weergegeven. deze wordt gevuld aan de hand van de titel van het artikel of de categorie.

URL

De url wordt opgebouwd op de verschillende manieren voor artikelen en cateogrieën:

Artikelen

• Domein naam (ww.buro26.nl);
  • Categorie van het artikel (webontwikkeling);
  • (Optioneel) Subcategorie;
  • Titel van het artikel (websites);
  • (Optioneel) een pagina extentie (.html).

Categorieen

• Domein naam (ww.buro26.nl);
  • Titel van de categorie;
  • (Optioneel) Titel van de subcategorie.

Meta omschrijving

Dit is de tekst die weergegeven wordt onder de link in Google, deze wordt gevuld met de eerste tekst uit een artikel.

Alt teksten afbeeldingen

Afbeeldingen die door het template worden ingeladen zijn door Buro26 voorzien van alt teksten.
Afbeeldingen van overzichten worden voorzien van een alt tekst op basis van de titel van het artikel.