sh404SEF Cache Legen

Om mooie URL's te krijgen gebruiken wij sh404SEF.

Deze maakt een link aan wanneer er een pagina met deze link bezocht wordt.
Om dit niet iedere keer opnieuw te hoeven doen worden deze opgeslagen in een database.

Wanneer er titels veranderd worden van categorieen en artikelen veranderen deze links.
Dan is het nodig om de "sh404SEF cache te legen".

• Navigeer naar de homepage van de backend;
  • Klik op de Samenvoegen SEF URL's knop in de linker balk onder het kopje extenties;
  • Kies in de popup voor verwijderen;
  • Bezoek nu de Hoofdpagina van uw website  om de eerste slag nieuwe URL's aan te maken.

Troubleshooting

Ik heb geen "Samenvoegen SEF URL's" knop

Uw website is waarschijnlijk eerder ontwikkeld dan wij deze plugin ontwikkeld hebben. Je kan contact met ons opnemen dan installeren wij deze voor je!