Over Buro26

Buro26 is een ijzersterk fullservice internetbureau, waar enthousiaste vakmensen werken. We maken websites, webshops, portals en apps. We houden van een duidelijke navigatiestructuur, mooi design en sterke techniek.

Jostein Kiezebrink

Jostein ontwikkelt al vanaf 1999 websites en heeft hierdoor veel kennis en ervaring opgebouwd. Hij is commercieel verantwoordelijk en zorgt voor de begeleiding van projecten.

Vincent Verhoeven

Vincent bouwt al meer dan 10 jaar met passie aan allerlei digitale mediaprojecten en heeft daardoor een brede achtergrond opgebouwd. Onze technisch specialist.

Anita Kiezebrink

Vanuit een commerciële functie in de ICT branche zet Anita zich nu alweer een paar jaar in voor Buro26. Ze zorgt voor de begeleiding van projecten, offertes, planning en administratie.

Laurens Goedel

Laurens maakt deel uit van het technisch team als webdeveloper. Hij houdt zich bezig met HTML5, jQuery en PHP. Ook zorgt hij voor een lege supportbox.

Matthias de Smit

Matthias heeft een achtergrond als video editor maar besloot de overstap naar online vormgeving te maken. Hij richt zich helemaal op interactie en grafisch ontwerp. 

Jesper Holster

Jesper is werkzaam als webdeveloper. Het realiseren van de ontwerpen en het leveren van support zijn de hoofdtaken van Jesper.

Tom Roubos

Tom maakt ook deel uit van het technisch team als webdeveloper.

Mike van Luxemborg

Mike is onze nieuwste aanwinst en werkzaam als webdeveloper.

Webdeveloper (fulltime)

Buro26 zoekt een programmeur die binnen een enthousiast en professioneel team aan de slag wil met diverse uitdagende online projecten. Bekijk vacature.