Online marketing

In beeld komen en blijven bij jouw doelgroep is een continuproces. Of je nu een webshop hebt met producten of een website waarin je diensten aanbiedt. Het is belangrijk dat je gebruikt maakt van de juiste kanalen. Zo is Instagram bij uitstek geschikt als je fotograaf bent en is LinkedIn je beste vriend als je vooral B2B (Business to Business) doet. Het is belangrijk om met regelmaat nieuwe content op de website zetten en bestaande pagina's te verbeteren voor een hogere positie in Google. En vergeet hierbij niet de je tone-of-voice.

Allemaal zaken waar je aan kunt denken bij online marketing, maar soms wel overweldigend veel. We zijn dan ook graag jouw partner in online marketing. Of dit nu gaat om een grafische opzet voor de verschillende social media kanalen, het optimaliseren van tekstpagina's voor Google of een shopping campagne voor jouw webshop.

Social Media inrichten

Kom onder de aandacht bij jouw doelgroep met de juiste content. Leer jouw doelgroep kennen door het gesprek aan te gaan met je volgers. Geef stellingen, stel vragen en reageer snel. Maak in het oog springende content voor meer impact.

social media

We helpen je graag om LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en Twitter te gebruiken zodat het jouw onderneming of organisatie versterk. Wij zorgen ervoor dat je online identiteit staat als een huis door het opzetten van je kanalen en het maken van een social media plan. Wil je liever dat wij een contentplanning maken en de berichten inplannen? Geen probleem. We denken graag met je mee.

SEO - zoekmachineoptimalisatie

Met het optimaliseren van pagina's op je website of shop zorgen we dat je beter vindbaar wordt en dat klanten meer gaan kopen of diensten gaan afnemen. Bij het optimaliseren kijken we niet alleen naar de juiste teksten en zoekwoorden maar verzorgen we het volgende:

 • Een website die snel inlaad (zeker voor mobiel belangrijk)
 • Een duidelijke CTA (Call-To-Action) zoals een aanmeldformulier
 • We zetten een juiste HTML structuur op
 • Geven advies voor een juiste linkbuilding
 • Stellen de juiste URL's in
 • Stellen aantrekkelijke Metagegevens in volgens het AIDA model

SEO is zeer waardevol omdat het zorgd voor een hogere positie in Google en daardoor meer verkeer naar je website. Dit gaat natuurlijk wel hand in hand met hoe de website eruit ziet en hoe de ervaring is voor de gebruiker. We denken hierin graag met je mee.

Hier nog een paar mooie succes voorbeelden: als je zoekt in Google op 'WhatsApp business' kom je een blogbericht van ons tegen op de eerste pagina. En 'Sharepoint vormgeving' een pagina die zelfs op het eerste resultaat staat.

SEA - Google Ads

Met jouw bedrijf bovenaan in Google staan? Met Google Ads kan dit. Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Hiermee maak je advertenties aan en geef je aan met welke zoekwoorden de advertenties getoond mogen worden. Je kunt Google Ads gebruiken voor meer merkbekendheid of het verhogen van conversies. Zoals het stimuleren van verkoop van producten of het invullen van een belangrijk aanmeldformulier.

google advertenties

Voordelen van Google Ads

 • Je staat direct bovenaan in Google
 • Je bepaald zelf wat je maximaal per dag betaald aan advertentiekosten met een dagbudget
 • Google Ads is een PPC model (Pay Per Click). Je betaald dus nooit voor de vertoning maar altijd voor de klik, wel zo eerlijk
 • Het aantal klikken en daadwerkelijke verkoop zijn meetbaar
 • Je kunt een specifieke (zorg)gebied targeten waardoor je geen onnodige kosten hebt
 • Bespaar budget en verhoog je ROI (rendament) door je advertenties alleen te tonen op tijden die voor jouw doelgroep belangrijk zijn

Buro26 is een gecertificeerd Google Partner. Lees hier meer over hoe wij Google Ads campagnes opzetten en wat onze tarieven zijn:

Over Google Ads

Meer informatie nodig?

Ben je momenteel niet goed vindbaar in Google of wil je advies voor jouw website of shop? We helpen je graag verder. Bel 0183 401249 of stuur een mail naar info@buro26.nl.