Online marketing

Online in beeld komen bij de door jou gewenste nieuwe klanten. Hen vervolgens overtuigen dat je een passend aanbod hebt met jouw producten en diensten. Een breed spectrum aan mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Social Media

Kom onder de aandacht bij jouw doelgroep door bewust de juiste content te delen. Voor het meeste effect ga je het gesprek aan met je volgers. Geef stellingen, stel vragen en reageer hier vlot op. Bekende social media sites zijn LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Denk ook eens aan Pinterest wanneer je veel visueel materiaal hebt om te delen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je online identiteit staat als een huis. Door het opzetten van je account en het maken van een social media plan. Wil je de plaatsing van content aan ons uitbesteden? Ook dat is mogelijk.

SEO - zoekmachineoptimalisatie

Je website goed gevonden laten worden door relevante bezoekers levert meer op. Om een hoge positie in de zoekresultaten van Google te krijgen dient je website aan 1001 eisen te voldoen waaronder: content, HTML-structuur, paginatitels, URL's en externe links naar jouw website. Wij helpen je graag om verbeteringen door te voeren.

Uit de praktijk

Een voorbeeld van alweer wat langer geleden maar nog steeds indrukwekkend. Na het vernieuwen van de website IVECO Schouten is de positie op het woord "iveco" enorm (2e positie) verbeterd. Test het zelf bij Google.

SEA - Google Ads

Of je nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: Google Ads kan je helpen. Mensen vinden je bedrijf op Google, precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die je aanbiedt.

Meet je investering nauwkeurig

Google Ads laat zien aan hoeveel mensen je advertentie is weergegeven en welk percentage van hen doorklikt (CTR) om je website te bezoeken of je te bellen. Met diverse tools kun je zelfs de daadwerkelijke verkopen bekijken die je website dankzij de Google Ads advertenties genereert.

Buro26 is Google Partner

google partnerGoogle Partners is het certificeringsprogramma van Google. Wanneer je voldoet aan allerlei voorwaarden en de nodige examens behaald mag je dit logo voeren. Bij Buro26 zijn er meerdere mensen die deze certificeringen hebben waardoor de nodige kennis in huis is voor de optimale inzet van diverse soorten campagnes in Google Ads.

Wat moet ik met al die bezoekers?

Wanneer er meer bezoekers op je website komen moeten deze wel de juiste indruk krijgen van je bedrijf. Nog beter is dat ze een aanvraag doen. Bij het ontwikkelen van je website of webshop houden wij rekening met een optimale conversie van bezoeker naar klant door het inzetten van de juiste call-to-action.