Portals

Efficiënte interne communicatie

Buro26 ontwikkelt een intranet voor jouw organisatie waarmee de interne communicatie efficiënter verloopt. Op het intranet vinden je medewerkers nieuwsberichten, contactgegevens van collega's en relaties, en belangrijke bedrijfsdocumenten. Ook kunnen ze toptaken vinden en bestanden en agenda's delen. Met machtigingsniveaus kan worden bepaald wie toegang heeft tot bepaalde informatie. Hiermee is het mogelijk om een deel van het intranet beschikbaar te stellen voor klanten, partners, leveranciers of anderen buiten de organisatie.

Open Source intranet

In sommige gevallen is het Open Source-contentmanagementsysteem Joomla een prima platform voor het intranet. Veel functionaliteit is al standaard beschikbaar en bovendien is er een enorme bibliotheek aan uitbreidingen. Het is mogelijk om gebruikers te koppelen voor single sign-on.

SharePoint 2013 vormgeving

SharePoint is een product van Microsoft waarmee een complete portal kan worden ingericht. Buro26 realiseert hiervoor de grafische vormgeving, met als uitgangspunt dat het design de inhoud moet versterken en de gebruiksvriendelijkheid moet verbeteren. Uiteraard passen wij daarbij je huisstijl toe om voor een herkenbare omgeving te zorgen. Meer over grafisch ontwerp voor SharePoint.

sharepoint intro