Systemen

Ervaring met veel verschillende systemen

Wij kunnen uit de voeten met een groot aantal open-sourcesystemen. Vertel ons wat je wilt bereiken, en wij adviseren je over een passende oplossing. Ook het aanpassen van het design binnen Microsoft SharePoint heeft geen geheimen voor ons: we helpen je dan ook graag hiermee.

Mailchimp

Mailchimp

Digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is de ideale manier om contact te onderhouden met klanten en relaties. Niet alleen met berichten uit je eigen organisatie of branche maar ook met nieuwe aanbiedingen en innovaties waar de ontvanger iets aan heeft. Voordelen van een nieuwsbrief:

Nieuwsbrief via Mailchimp

Mailchimp is marktleider in e-mailmarketing. Ze zijn in 2001 begonnen en inmiddels misschien wel het meestbekende online platform voor het maken van nieuwsbrieven. Het is gratis in gebruik tot 2.000 subscribers.

Mailchimp kent een gebruiksvriendelijke interface zodat je hiermee gemakkelijk aan de slag kunt gaan. Er zijn grafische templates, verzendlijsten, uitgebreide statistieken en geautomatiseerde taken beschikbaar. Lees er alles over in de documentatie van Mailchimp. Het is ook mogelijk om Mailchimp te integreren in je Joomla website.

Templates met drap-and-drop

Een nieuwsbrief start je vanuit een template. Dan staat de vormgeving al klaar. Je kunt dan denken aan lettertypes, logo, kleuren en andere huisstijlelementen. Wij kunnen zo'n template voor je maken in je eigen huisstijl zodat je zelf volledig op de inhoud kunt concentreren. Door elementen, zoals afbeeldingen en tekstblokken, op de juiste plaats te slepen bouw je een eigen nieuwsbrief op.

Mailinglijsten

Iedereen vindt spam vervelend. Mailchimp heeft allerlei maatregelen getroffen om spammen tegen te gaan. Wanneer je een lijst met e-mailadressen hebt, van bijv. je klanten, dan dien je deze zorgvuldig te plaatsen. Wij helpen je graag. Daarnaast kun je bezoekers van je website vragen om zich aan te melden zodat ze direct op de lijst staan.

Automation

Met Mailchimp kun je automatisch een e-mail laten versturen aan de hand van vooraf bepaalde "triggers". Bijv. 3 weken na het doen van een bestelling in een webshop of een aantal mails in aanloop naar een evenement.

Een mooi voorbeeld hiervan is Geboortezorg Leiden. Hier kunnen zwangere vrouwen hun vermoedelijke bevallingsdatum (de trigger) opgeven en zo iedere week een leuke update ontvangen over de groei van hun kindje.

mailchimp intro

Magento 2

Magento 2

Magento is een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid e-commerce pakket dat volledige controle biedt over design, inhoud en functionaliteit van een webshop. Het is het meestgebruikte Open Source e-commerce systeem. Daardoor zijn er veel modules beschikbaar om het systeem mee uit te breiden zoals betaalmethodes en koppelingen met andere systemen.

In 2016 is Magento 2 beschikbaar gekomen. Er is lang aan ontwikkeld en is helemaal vanaf de grond af aan gebouwd. Daardoor is het platform technisch actueel helemaal klaar voor de toekomst! Een aantal verbeteringen zijn: responsive design, nieuw beheerpaneel,  betere zoekmachine optimalisatie en de trontend performance is vergroot.

Standaard Magento functionaliteit

Product

  1. Eenvoudig, configureerbaar, gegroepeerd, virtueel, download of gebundeld product
  2. Afbeeldingen en video
  3. Inzoomen op foto's
  4. Attributen en swatches
  5. Gerelateerde producten
  6. Cross-sells, Up-sells
  7. Beoordelingen
  8. Voorraadinformatie
  9. Wensenlijst
  10. Vergelijken

Catalogus

  1. Recent bekeken producten
  2. Nieuwe producten
  3. Aanbiedingen
  4. Lijst of grid weergave
  5. Breadcrumbs
  6. Sorteren
  7. Filteren (bedrag, merk, kleur etc.)
  8. Zoeken

Klanten

  1. Orderstatus en historie
  2. Herbestellen
  3. Adressen beheren
  4. Wensenlijst

Bestellen

  1. One-Page Checkout
  2. Bestellen als gast of als gebruiker
  3. Account aanmaken bij bestellen
  4. Meerdere afleveradressen
  5. Bezorgkosten (gewicht, bestemming)
  6. Gratis bezorging bij X bestelbedrag
  7. Verwachte verzendtijd

Betalen

  1. Factuur per mail of PDF
  2. iDeal
  3. Creditcard
  4. PayPal
  5. Google Checkout
  6. Payment provider / gateway
  7. Kortingscoupons

Klantenservice

  1. Contactformulier
  2. Order tracking / track & trace
  3. Wachtwoord vergeten
  4. Bestellingsupdates per mail

Internationaal

  1. Meertaligheid
  2. BTW per land / EU
  3. Verschillende munteenheden
  4. Landen beheren (wel of niet toestaan)

Marketing

  1. Klantgroepen
  2. Prijsafspraken op product of bestelling
  3. RSS feeds van producten
  4. Sitemap
  5. Meldingen van prijswijzigingen of voorraad
  6. Nieuwsbrief
  7. Landingspagina's voor campagnes
  8. URL Rewrites
  9. SEO geoptimaliseerd
  10. Google Analytics
  11. Google Ads Conversion

Geavanceerd en overig

  1. Standaard theme of eigen grafisch ontwerp
  2. Responsive design
  3. Multiple store (shop in shop)
  4. Web Services API voor koppelingen
  5. Tekstpagina's en blokken (CMS)
  6. Cache en snelheid optimaliseren

Beheer

  1. E-mailtemplates
  2. PDF templates
  3. Status van producten, categorieen, klanten en orders
  4. Retouren
  5. Verzendingen
  6. Dashboard
  7. Bewerken / zelf aanmaken
  8. Pakbonnen en facturen printen
  9. Nieuwe klanten aanmaken
  10. Statistieken (verkoop, klanten, producten etc.)
  11. Importeren en exporteren
  12. Instelbare beheerrechten

Leer meer over Magento 2

Hoe ziet Magento eruit en wat zijn de kosten van het bouwen van een Magento 2 webshop? Lees er alles over in ons blog 'Magento 2 webshop laten maken'.

WordPress

WordPress

WordPress is een beheersysteem (CMS) waarmee je gemakkelijk een website kunt maken en onderhouden. WordPress is in 2003 begonnen als simpel CMS om een weblog mee te maken maar heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor is het mogelijk om complete websites te ontwikkelen met behoudt van de eenvoudige werkwijze.

Open Source

WordPress is te gebruiken onder een Open Source licentie. Er is een grote community ontwikkelaars en gebruikers. Dit levert een enorme hoeveelheid mogelijke uitbreidingen op aan themes en plugins. De eenvoud van dit CMS heeft het tot meestgebruikte CMS wereldwijd gemaakt.

wordpress intro

WordPress is geprogrammeerd in PHP en werkt met een MySQL database om alle gegevens in te kunnen bewaren.

Plugins

Wat je ook zoekt, er is al snel een plugin beschikbaar waarmee je functionaliteit aan WordPress kunt toevoegen. Deze zijn meestal gratis of tegen een kleine vergoeding gemakkelijk te verkrijgen. Het kiezen van een plugin dient wel zorgvuldig te gebeuren omdat ze niet allemaal van goede kwaliteit zijn. Wanneer een bepaalde functionaliteit niet beschikbaar is kunnen wij deze zelf programmeren binnen het WordPress systeem.

Op de officiële WordPress website is meer over dit populaire CMS te lezen en zijn demo’s te bekijken: https://wordpress.org/

Themes

Er zijn veel standaard themes beschikbaar maar je website wordt pas uniek en compleet in je eigen huisstijl wanneer deze met een eigen vormgeving ontwikkeld wordt. Tegenwoordig is dat altijd uitgevoerd volgens de principes van responsive design.

Joomla

Joomla

Joomla 3 is CMS (Content Management Systeem). Joomla staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden. Hiermee is Joomla inzetbaar voor websites, portals of voor het maken van webapps. Al ruim 10 jaar maken bouwen wij Joomla websites en hebben daarmee ook met recht de titel Joomla specialisten. Ook zijn we Joomla gecertificeerd.

joomla certified administrator

Joomla website en veiligheid

Joomla is een zeer veilig beheersysteem. Er worden niet voor niets miljoenen websites gemaakt met Joomla. Inmiddels meer dan 1.800.000 actieve websites. Dat zou niet zo zijn als Joomla onveilig zou zijn. Door een wereldwijde community van experts verschijnen er regelmatig beveiligingsupdates. Hierbij is onderhoud wel belangrijk. Dit raden we overigens aan voor iedere website. Lees er meer over in dit blog.

Wat zijn de voordelen van Joomla?

Joomla is geprogrammeerd in PHP en werkt met een MySQL database om alle gegevens in te kunnen bewaren. Voor het gebruik van het systeem hoeft er geen licentie betaald te worden. Er zijn al veel standaardcomponenten aanwezig zoals een nieuwssysteem, gebruikersbeheer en meertaligheid. Naast de functies die standaard aanwezig zijn kunnen we ook functies zelf programmeren binnen het Joomla systeem. Maar er zijn nog meer voordelen. Om er maar een aantal te noemen:

Joomla ervaringen

Benieuwd naar welke websites er eigenlijk gebruik van Joomla maken of wat er allemaal mogelijk is met Joomla? Bekijk ons portfolio. Hierin vind je diverse website die met Joomla zijn ontwikkeld.

Alles over Joomla weten?

Wil je echt alles weten over Joomla. Wat de voordelen van zijn, wat Joomla eigenlijk betekend of ben je op zoek naar een Joomla handleiding? Lees dan dit zeer uitgebreide blog 'Joomla website laten maken?'

echt alles over joomla