Websites

banner website

Creativiteit op een solide technische basis

Buro26 ontwikkelt websites die werken. Ze zijn gebruiksvriendelijk, zien er goed uit en steken technisch goed in elkaar. Wij zorgen voor duidelijke navigatie, een slimme plaatsing van de elementen op de pagina's en natuurlijk de juiste "call to action".

Webtechniek is onze specialiteit. Een website moet altijd werken, ongeacht de browser en of hij nu wordt bekeken op een pc, een Mac, een iPad of een smartphone. Websites worden dan ook schaalbaar ontwikkeld volgens de principes van responsive design.

Een bijzondere website?

Wij kunnen allerlei elementen inbouwen waarmee je bedrijf of je aanbod meer opvallen. Automatische koppelingen, interactieve animaties, video's of zelfs een game. Daarbij denken wij met je mee in alle fasen, van concept en design tot technische uitwerking. We zorgen ervoor dat alle onderdelen naadloos passen binnen de website en de boodschap daarvan versterken.

Je website zelf beheren?

Wij bouwen graag websites in Open Source-beheersystemen zoals Joomla, WordPress en Magento. Dat betekent dat je binnen dat systeem zelf de content van je site kunt beheren - teksten en foto's plaatsen, maar bijvoorbeeld ook de menustructuur aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de techniek probleemloos werkt, zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

Joomla logoWordpress logo

Ook wanneer je met SharePoint werkt kunnen wij je helpen. We hebben veel ervaring met diverse versies om er een goede website van te maken.

SharePoint logo

Betrouwbare hosting

Buro26 regelt ook de hosting van je website. Een website moet altijd bereikbaar zijn, en daarom moet de webserver waar de site op geïnstalleerd is, aan hoge betrouwbaarheidseisen voldoen. Wij bieden hosting en DNS-beheer aan op een omgeving die wij technisch kennen en waar wij direct service op kunnen verlenen. Je bent ervan verzekerd dat de website optimaal aansluit bij de instellingen op de server.