Met een smartphone of tablet is informatie altijd bereikbaar. Een goede app houdt rekening met de mogelijkheden van de hardware.

Smartphones en tablets

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken. De mogelijkheden zijn met de komst van smartphones en snellere dataverbindingen enorm toegenomen. E-mail en apps zijn continue beschikbaar en websites worden steeds meer mobiel bezocht. 

Sinds de komst van de iPad komen er steeds meer tablets op de markt. Funtioneel komt er veel overeen met een smartphone maar door het grotere scherm kent het een eigen gebruik.

Mobiele site of responsive design

De standaard weergave van een website is vaak niet de meest optimale vorm voor mobiel gebruik. Door alleen relevante informatie en functionaliteit aan te bieden in een speciale ontworpen interface krijgen mobiele bezoekers een gebruiksvriendelijke omgeving te zien. Daarnaast is het mogelijk om 1 website met meerdere weergaves te ontwikkelen (responsive design).

Native app

Een app gebruikt de volle mogelijkheden van een toestel en kan via een App Store aan gebruikers worden aangeboden. Nadeel is dat er is geen standaard omgeving is waarmee smartphones werken.  Elke omgeving vraagt een eigen app. Wij ontwikkelen met een framework waarme je 1x ontwikkeld en kunt uitrollen naar de verschillende omgevingen. 

Web app

Een website specifiek ontwikkeld voor mobiel gebruik kan dezelfde gebruikerservaring geven als een app. Daarbij staan alle bestanden volledig online en kunnen daardoor makkelijk aangepast worden.

Heb je een idee voor app?

Vul je naam en telefoonnummer in en Jostein neemt graag vrijblijvend contact met je op!

Nieuwsgierig geworden?

Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres in en Jostein neemt vrijblijvend contact met je op.

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input