Efficiënte communicatie binnen de eigen organisatie maar ook met partners, leveranciers en klanten. Binnen de eigen huisstijl.

Efficiënte interne communicatie

Buro26 ontwikkelt intranetsites waarmee de interne communicatie binnen je organisatie efficiënter verloopt. Op het intranet vinden je medewerkers nieuwsberichten, contactgegevens van collega's en relaties, en belangrijke bedrijfsdocumenten. Ook kunnen ze bestanden en agenda's delen.

Met machtigingsniveaus kan worden bepaald wie toegang heeft tot bepaalde informatie. Hiermee is het mogelijk om een deel van het intranet beschikbaar te stellen voor klanten, partners, leveranciers of anderen buiten de organisatie.

SharePoint 2013 vormgeving

SharePoint is een product van Microsoft waarmee een complete portal kan worden ingericht. Buro26 realiseert hiervoor de grafische vormgeving, met als uitgangspunt dat het design de inhoud moet versterken en de gebruiksvriendelijkheid moet verbeteren. Uiteraard passen wij daarbij je huisstijl toe om voor een herkenbare omgeving te zorgen. Meer over grafisch ontwerp voor SharePoint.

Open Source intranet

In sommige gevallen is het Open Source-contentmanagementsysteem Joomla een prima platform voor het intranet. Veel functionaliteit is al standaard beschikbaar en bovendien is er een enorme bibliotheek aan uitbreidingen.

Efficiënter werken met een intranet?

Vul je naam en telefoonnummer in en Jostein neemt graag vrijblijvend contact met je op!

Nieuwsgierig geworden?

Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres in en Jostein neemt vrijblijvend contact met je op.

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input