Wel een portal of website op basis van SharePoint maar niet de standaard Masterpages? 

Grafisch ontwerp voor SharePoint 2013

SharePoint is een product van Microsoft waarmee een complete portal kan worden ingericht voor gebruik als intranet of website. Belangrijke functies van SharePoint zijn communicatie, informatie zoeken en vinden, online samenwerken, documenten delen en nog veel meer. SharePoint heeft een standaard grafisch uiterlijk. Wij bieden de mogelijkheid om een eigen vormgeving toe te passen ter vervanging hiervan.

Custom Master Page

Het uiterlijk van SharePoint is aan te passen via een zogenaamde Master Page en Page Layouts. Hierin kan naast de kleurstelling ook de indeling van pagina’s aangepast worden.

Eigen design

Een eigen design geeft een vertaling van een huisstijl naar SharePoint. We kunnen dezelfde grafisch lijn volgen die vanuit overige uitingen al zichtbaar is. Bij het ontwerpen houden wij als uitgangspunt dat het design de inhoud moet versterken en de gebruiksvriendelijkheid moet verbeteren.

Maatwerk design

Is er nog geen huisstijl? Komen er maatwerk functies in SharePoint of gaan er eigen Web Parts gebruikt worden? Een andere inrichting van de portal? Of dienen er meerdere varianten ontwikkeld te worden vanuit één uniek grafisch ontwerp? Er zijn vele mogelijkheden, we bespreken ze graag!

Ook een eigen SharePoint vormgeving?

Vul je naam en telefoonnummer in en Jostein neemt graag vrijblijvend contact met je op!

Nieuwsgierig geworden?

Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres in en Jostein neemt vrijblijvend contact met je op.

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input