Professionele webwinkels, waar je producten makkelijk en snel kunt vinden. Met de mogelijkheid om direct te bestellen en af te rekenen.

Verkopen via internet

Buro26 ontwikkelt professionele webshops. Hier kunnen je klanten gemakkelijk je complete assortiment bekijken en direct producten kopen. Via een koppeling met je eigen boekhoudprogramma kunnen de bestellingen bovendien rechtstreeks in de administratie worden verwerkt.

Wil je bezoekers iets bijzonders bieden? Wij kunnen de beleving van je aanbod op allerlei manieren versterken met interactieve applicaties. Zo kunnen modellen met gekozen kleding over het scherm lopen of kan een kleurkiezer worden aangeboden waarmee de gebruiker het product in de gewenste kleur kan bekijken.

Webshop met Magento

Wij werken met verschillende Open Source-webshopsystemen. Vooral Magento maar ook Open Cart, Virtuemart en Prestashop zijn bekend. We bepalen op basis van jouw wensen welk systeem het beste past. Wanneer de webshop is gebouwd, kun je het beheer van producten, klanten en orders eenvoudig zelf doen.

Magento logo

Kijk ook eens op magento.com

Webshopkoppeling administratieve software

Het is mogelijk om je webshop te koppelen aan je administratieve software. Hierbij worden orders direct verwerkt en kan zelfs de bestelhistorie inzichtelijk gemaakt worden. Mogelijke koppelingen zijn:

  • Magento koppelen met Exact (Online, Globe, Synergy)
  • Unit4 Multivers Magento koppeling
  • Koppeling Magento SAP Business One

Importeren van webshop artikelen

Desgewenst koppelen wij je webshop met een extern artikelbestand, van waaruit je assortiment rechtstreeks online wordt gezet. Dat scheelt veel werk en je houdt je webshop gemakkelijk actueel.

Meer verkopen met een webshop?

Vul je naam en telefoonnummer in en Jostein neemt graag vrijblijvend contact met je op!

Nieuwsgierig geworden?

Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres in en Jostein neemt vrijblijvend contact met je op.

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input