Creatieve websites die werken - mooi vormgegeven, gebruiksvriendelijk en ook technisch helemaal klaar voor gebruik.

Creativiteit op een solide technische basis

Buro26 ontwikkelt websites die werken. Ze zien er goed uit, zijn gebruiksvriendelijk en steken technisch goed in elkaar. Wij zorgen voor duidelijke navigatie, een slimme plaatsing van de elementen op de pagina's en natuurlijk de juiste "call to action".

Webtechnieken zijn onze specialiteit. Een website moet altijd werken, ongeacht de browser en of hij nu wordt bekeken op een pc, een Mac, een iPad of een smartphone. Steeds vaker zijn websites dan ook schaalbaar ontwikkeld volgens de principes van responsive design.

Een bijzondere website?

Wij kunnen allerlei elementen inbouwen waarmee je bedrijf of je aanbod meer opvallen. Automatische koppelingen, Interactieve animaties, video's of zelfs een game. Daarbij denken wij met je mee in alle fasen, van concept en design tot technische uitwerking. We zorgen ervoor dat alle onderdelen naadloos passen binnen de website en de boodschap daarvan versterken.

Website zelf beheren?

Wij bouwen graag websites in Open Source-beheersystemen zoals Joomla, WordPress en Magento. Dat betekent dat je binnen dat systeem zelf de content van je site kunt beheren - teksten en foto's plaatsen, maar bijvoorbeeld ook de menustructuur aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de techniek probleemloos werkt, zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

Wil je een website die werkt?

Vul je naam en telefoonnummer in en Jostein neemt graag vrijblijvend contact met je op!

Nieuwsgierig geworden?

Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres in en Jostein neemt vrijblijvend contact met je op.

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input