Joomla

Joomla 3 is CMS (Content Management Systeem). Joomla staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden. Hiermee is Joomla inzetbaar voor websites, portals of voor het maken van webapps. Al ruim 10 jaar maken bouwen wij Joomla websites en hebben daarmee ook met recht de titel Joomla specialisten. Ook zijn we Joomla gecertificeerd.

joomla certified administrator

Joomla website en veiligheid

Joomla is een zeer veilig beheersysteem. Er worden niet voor niets miljoenen websites gemaakt met Joomla. Inmiddels meer dan 1.800.000 actieve websites. Dat zou niet zo zijn als Joomla onveilig zou zijn. Door een wereldwijde community van experts verschijnen er regelmatig beveiligingsupdates. Hierbij is onderhoud wel belangrijk. Dit raden we overigens aan voor iedere website. Lees er meer over in dit blog.

Wat zijn de voordelen van Joomla?

Joomla is geprogrammeerd in PHP en werkt met een MySQL database om alle gegevens in te kunnen bewaren. Voor het gebruik van het systeem hoeft er geen licentie betaald te worden. Er zijn al veel standaardcomponenten aanwezig zoals een nieuwssysteem, gebruikersbeheer en meertaligheid. Naast de functies die standaard aanwezig zijn kunnen we ook functies zelf programmeren binnen het Joomla systeem. Maar er zijn nog meer voordelen. Om er maar een aantal te noemen:

Joomla ervaringen

Benieuwd naar welke websites er eigenlijk gebruik van Joomla maken of wat er allemaal mogelijk is met Joomla? Bekijk ons portfolio. Hierin vind je diverse website die met Joomla zijn ontwikkeld.

Alles over Joomla weten?

Wil je echt alles weten over Joomla. Wat de voordelen van zijn, wat Joomla eigenlijk betekend of ben je op zoek naar een Joomla handleiding? Lees dan dit zeer uitgebreide blog 'Joomla website laten maken?'

echt alles over joomla