Webshops

Webshop laten ontwikkelen?

Toon je klanten gemakkelijk je complete assortiment en laat ze direct producten kopen. Via een koppeling met je eigen boekhoudprogramma kunnen de bestellingen rechtstreeks in de administratie worden verwerkt. We denken mee in het versterken van de beleving van de bezoeker en zorgen dat ze het productaanbod op allerlei manieren kunnen benaderen. Of het nu een consumentenwebshop is (B2C webshop), voor bedrijven (B2B webshop) of gecombineerd.

Webshop op basis van Magento 2

Magento 2 webshop

Wij werken met verschillende Open Source-webshopsystemen. Vooral Magento 2 maar ook Open Cart, Virtuemart en Prestashop zijn bekend. We bepalen op basis van jouw wensen welk systeem het best past. Wanneer de webshop is gebouwd, kun je het beheer van producten, klanten en orders eenvoudig zelf doen.

Alles over Magento, de voordelen en kosten

Benieuwd of Magento geschikt is voor jouw onderneming? Lees er alles over in 'Magento 2 webshop laten maken?'

Webshopkoppeling administratieve software

Het is mogelijk om je webshop te koppelen aan je administratieve software. Hierbij worden artikelen op 1 plek beheerd, orders direct verwerkt en kan zelfs de bestelhistorie inzichtelijk gemaakt worden. Mogelijke koppelingen zijn:

  • Magento koppelen met Exact (Online, Globe)
  • Unit4 Multivers Magento koppeling
  • Koppeling Magento met SAP Business One
  • Magento koppelen aan externe webservice
  • etc.

Importeren van webshop artikelen

Heb je producten in een Excel-bestand en wil je deze in Magento importeren? Dit is iets wat met aandacht moet worden uitgevoerd. Desgewenst koppelen wij je webshop met een extern artikelbestand, van waaruit je assortiment rechtstreeks online wordt gezet. Dat scheelt veel werk en je houdt je webshop gemakkelijk actueel.

Betrouwbare hosting, snel en veilig

Magento 2 hosting

Buro26 regelt ook de hosting van je website. Een website moet altijd bereikbaar zijn, en daarom moet de webserver waar de site op geïnstalleerd is, aan hoge betrouwbaarheidseisen voldoen. Wij bieden hosting en DNS-beheer aan op een omgeving die wij technisch kennen en waar wij zelf service op kunnen verlenen. Je bent ervan verzekerd dat de website optimaal aansluit bij de instellingen op de server. Specifiek voor Magento hebben we een hosting die hiervoor geoptimaliseerd is.