Van concept tot ingebruikname

Een goed resultaat staat voorop! Om dit te bereiken doorlopen we verschillende fasen. Elke fase heeft een oplevering die we samen bespreken en aanpassen wanneer dit nodig is.

Vooraf

Wat is het doel van de website? Welke doelgroep spreken we aan? Wat gaan we communiceren en hoe doen we dat? Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de wensen en eisen door. Dit is de basis voor ons voorstel. Hierin staat ook een begroting en planning voor het project.

1 - Structuur en concept

Alle verschillende pagina's en onderdelen die daarop voorkomen worden in een overzichtelijke plattegrond gepresenteerd. Daarnaast wordt er een schermindeling gemaakt van verschillende pagina's.

Vanuit deze creatieve fase worden vaak nieuwe concepten bedacht die het doel van de website versterken.

2 - Design

De structuur is de basis voor het grafisch ontwerp. Ons uitgangspunt is dat het design de inhoud van de website moet versterken. We letten hierbij op technische haalbaarheid zonder dat dit creativiteit in de weg staat. Uiteraard nemen we de bestaande huisstijl mee in dit proces.

3 - Techniek

Wij gaan installeren en ontwikkelen. Het beheersysteem wordt ingericht met de juiste functionaliteit en er wordt op maat geprogrammeerd.

We houden er rekening mee dat de website ook zichtbaar is op touch devices zoals een iPad. Om goed gevonden te worden, gebruiken wij de juiste HTML elementen en optimaliseren we de snelheid van de website.

4 - Content

De website kan gevuld worden met de juiste content. Dit is gemakkelijk zelf te doen na een duidelijk instructie over het beheersysteem. Uiteraard kunnen wij de content (teksten, foto's, video en vertalingen) ook verzorgen en direct invoeren.

5 - Ingebruikname

Na het testen in verschillende browsers worden de laatste aanpassingen doorgevoerd. Hierna kan de website ‘live’ geplaatst worden. Hierbij koppelen we Google Analytics zodat bezoekersstatistieken bekeken kunnen worden. Na oplevering is er regelmatig contact over nieuwe wensen, onderhoud, aanpassingen en zoekmachineoptimalisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Vul je naam en telefoonnummer of e-mailadres in en Jostein neemt vrijblijvend contact met je op.

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input